Waarom zou je deze olie moeten gebruiken? De breathe is het redmiddel in mijn gezin in ieder geval. Heb een kind met lichte astma en natuurlijk krijg ik van de dokter daar een pufje voor. Maar voorstander van medicijnen ben ik eigenlijk niet, je lever moet dit namelijk allemaal weer ontgiften en het heeft het al te druk met het zuiveren van je lichaam. in onze huidige tijd.

Deze mix bestaat uit de volgende olien: pepermunt, eucalyptys, melaleuca, laurel leaf, lemon, ravensara (kruising tussen kruidnagel en nootmuskaat en cardamom. Heel behulpzaam bij het oplossen van slijm, anti-bacterieel, anti-viraal, gaat spasmen in de luchtwegen tegen (je kunt dus heel fijn ook inzetten bij bronchitus en kriebelhoest) en werkt onstekingsremmend.

Dieper ademhalen

Smeer breathe op de borst, op de rug en doe wat in de diffuser en je zult merken waat je ademhaling voor je kan doen. Je merkt gelijk dat je veel dieper in kan ademen en de puf is verleden tijd! En hierbij hoeft je lever niet extra te werken want het is puur natuur! Sterker nog je longen krijgen extra zuurstof en je zult gelijk merken dat je hierdoor meer energie krijgt en je beter kan concentreren. Het is niet alleen fijn voor mensen met astma, hooikoortsproblemen maar ook sporters hebben hier natuurlijk baat bij. Door een diepere ademhalen heb je meer kracht om je sportdoelen te bereiken!

Door een dichte neus niet slapen?

Ook dat is verleden tijd wanneer je een diffuser op je kamer zet en hier wat druppels in doet. Een paar druppels in je nek, op je borst en achter je oren en je kunt genieten van je welverdiende slaap. Van deze olie bestaat er ook een handige roller die je kant en klaar kan kopen. Hierin zit in niet alleen de breathe olie maar ook kokosolie wat het super smeerbaar maakt. Ook handig om mee te nemen in je tas.

Want niets is zo vervelend als een dichte neus en ja dan niet grijpen naar de verslavende neusspray wat je slijmvlies (ook die van je darmen!) kapot maakt. Kies voor breathe en je zult me dankbaar zijn 🙂

Toepassingsgebieden even op een rijtje

  • bij hooikoorts
  • bronchitus
  • kriebelhoest
  • longontsteking
  • astma
  • versterkt je kracht om te communiceren, zorgt dat je je durft te uiten

Elke olie heeft namelijke niet alleen een mooie werking op lichamelijk vlak maar ook op emotioneel niveau. Deze olie zorgt ervoor dat je thema’s kan loslaten (uitademen) en je kracht en durf geeft (inademen).

Wanneer je deze olie met 25% korting wilt bestellen neem dan contact met me op en ik regel je eerste aankoop!

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: