Wanneer je deze olie gebruikt dan waan je je in een ontspannen sfeer. Mij doet het heel veel denken aan de sauna, zo’n heerlijke plek waar je tot jezelf kan komen. Deze olie bestaat uit een mix van o.a wintergroen (ontstekingsremmend), Duitse kamille (pijnstillend en ontstekingsremmend), pepermunt (verkoelend en ontstekingsremmend), helichrysum (helpt het bloed te zuiveren en bevordert de bloed toevoer) en boerwormenkruid (bij pijn en virussen). Het bevat geen chemische toevoegingen en je hebt maar 1 a 2 druppels nodig, omdat de olie heel geconcentreerd is net als alle andere oliën van DoTerra. Deze olie is niet om in te nemen trouwens, alleen uitwendig te gebruiken. Als extra veiligheid zit er een soort van slotje op de dop die voor kleine kinderen niet open te maken is.

Ontspannen lijf

Deze olie kun je het beste verdunnen met een andere draagolie zoals jojoba, kokos of arganolie en dan smeer je de pijnlijke spieren en gewrichten hier zachtjes mee in. Pepermunt en wintergroen zorgen gelijk voor een verkoelende werking. Je hersenen signaleren de koudere gebieden op de plaats waar je je het ingesmeerd en sturen gelijk meer bloed naar die delen om ervoor te zorgen dat je hele lichaam weer even warm aanvoelt. Dus een sterkere doorbloeding op de pijnlijke plekken en jouw lichaam zorgt er door deze extra doorbloeding er zelf weer voor dat je daar weer soepeler wordt. Helychrisum doet daar nog een schepje bovenop doordat het kruid op zich al een sterkere doorbloeding stimuleert. Hoe mooi en wonderbaarlijk is dat?

Ook preventief is deze olie fijn om te gebruiken, smeer voordat je gaat sporten de plekken in waar je het vaak last van hebt en ook dan zul je merken dat dit echt een uitkomst is.

Wanneer je het heel gemakkelijk wilt hebben koop dan de Deepblue Rub. Doterra heeft de olie dan al voor je in een makkelijk uit te smeren zalf verwerkt. Nog wat extra wintergroen olie er bij en kom maar op met die spierpijn en pijnlijke gewrichten!

Hoofdpijn en nekpijn

Vaak zitten we veel te lang achter de computer en onstaat er eigenlijk hoofpijn doordat onze nek te ver naar voren gebogen is. Het resultaat is een mindere doorstroming van het bloed naar je hersenen met hoofd- en nekpijn tot gevolg. Wanneer je hier regelmatig last van hebt drink vooral veel water en smeer wat deepblue of deepblue rub in je nek. Samen met de Frankincense olie (versterkende werking) doet dit echt wonderen!

Groeipijn

Mijn kinderen zijn nu echt in de groei en ik hoor regelmatig “mam ik heb ontzettend last van mijn benen en armen! Wat deepblue rub erop voordat ze gaan slapen en de pijn trekt vrijwel onmiddelijk weg. Laat de groeispurt maar komen!

Waar kun je het nog meer voor gebruiken?

  • Blauwe plekken
  • Wanneer je door je rug bent gegaan
  • Bij een whiplash
  • Fibromylagie en artritis
  • Carpel tunnel syndroom
  • Jicht

Deze olie vinden mannen trouwens ook heerlijk ruiken althans die van mij gebruikt hem zeer regelmatig! Voor de Deepblue Rub is zijn favoriet. Ik zou zeggen probeer de olie of de zalf een keer uit en je zult zien dan je niet meer anders zou willen.

Je kunt deze olie met 25% korting bestellen door via het contact formulier mij een berichtje te sturen en ik geef je graag advies hierover

 

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: